dilluns, 24 de gener de 2011

Disseny d'Imatge Corporativa i Lloc Web

Em satisfà haver pogut treballar desinteressadament per una entitat vinculada al Barça, de la qual en formo part com a vocal de la junta directiva gestora, com a soci i alhora patrocinador.

Per la Penya Blaugrana de Can Cartró i Subirats, que recentment ha obtingut el reconeixement de Penya Oficial del FC Barcelona, he creat íntegrament el lloc web (des del registre del domini, passant pel contracte de hosting, disseny i continguts). Soc l'encarregat de gestionar aquest espai com a webmaster. Podeu visitar el web a: http://blaugranasubirats.cat.

Alhora, tinc encomanada les tasques de disseny gràfic en general (cartells, fulletons, targetes, confecció de carnets de soci, assessorament en aspectes de merchandising, etc...).

El disseny de logotip i carnet de soci és obra del prestigiós dissenyador Vilafranquí Martí Ferré de Bildi Grafics, qui també ha col·laborat en aquest projecte de forma altruista. Ambdós ens hem esforçat per crear una imatge corporativa de prestigi, al nivell del que representa el FCBarcelona com a club i institució catalana.

A continuació podeu observar alguns dels treballs que he elaborat (feu click per ampliar):